kun den ægte vare

Hos Klarlund er du 100 % sikker på, at dit nye ur er ægte. På verdensplan sælges der også meget vellignende kopier, der kan snyde de fleste. Vi ser hver uge kopiure, hvor ejerne desværre er blevet snydt af sælgeren.

2 års ekstra garanti

Når du køber et ur fra Cartier, CHANEL, Chaumet, Hublot, IWC, Longines, OMEGA, Rolex, Panerai, TAG Heuer og Tudor hos Klarlund får du mulighed for en gratis udvidet garanti på i alt 4 år. Med i garantien hører et gratis garantitjek, der skal udføres, inden uret er to år.

GRATIS GARANTITJEK

Er uret dækket af Klarlunds udvidede garanti, skal det indleveres til et af vores værksteder, inden det er to år. Her vil det gratis blive gennemgået af urmagerne, reguleret efter behov og tryktestet. Desuden bliver urkasse og lænke vasket med ultralyd.

FØRENDE URMAGER SIDEN 1947

Klarlund har i 70 år, og har du spørgsmål eller ønsker til dit ur, kan du altid kontakte en af vores to forretninger. Det giver tryghed for dig som kunde.

GRATIS OMBYTNING AF DATEJUST-URSKIVE

På Rolex Datejust-ure tilbyder vi, at du inden for de første 3 måneder gratis kan få skiftet urskiven til en anden farve eller et andet design til samme pris. Merprisen for valg af en dyrere urskive er ikke inkluderet.

GRATIS JUSTERING AF URLÆNKE

Dit nye ur skal passe helt perfekt. Som kunde hos Klarlund er du altid velkommen til at kigge forbi og få justeret længden på din urlænke.

8 DAGES BYTTESERVICE

Inden for 8 dage har du mulighed for at fortryde et køb og bytte til et andet ur. Uret, der returneres, skal være i samme stand, som da du købte det, og må ikke være taget i brug.

GRATIS FORSENDELSE

Køb dit nye ur eller smykke hos Klarlund og få det tilsendt gratis. Bor du uden for EU, faktureres varen momsfrit. Vi sender til de fleste lande i verden. Ure fra Rolex sendes ikke.

AUTORISERET URVÆRKSTED

Når du køber et ur hos Klarlund, får du adgang til et værksted og ur-ekspertise i særklasse. Urværkstedet er certificeret af de fineste urmærker, bl.a. af Rolex, Audemars Piguet og Vacheron Constantin.

SPECIALVÆRKTØJ TIL ALLE URMÆRKER

Klarlund råder over det nødvendige specialværktøj, der sikrer den korrekte service af dit ur. Specialværktøjet er kun tilgængeligt for autoriserede værksteder, hvor urmagerne har bestået urmærkernes tests.

quick urservice

I begge forretninger har vi Quick Service. Det betyder, at du kan tale direkte med en urmager og få en hurtig diagnose af dit urs tilstand. De mest almindelige problemer kan ofte afhjælpes med det samme.

NORDENS STØRSTE ROLEX-FORHANDLER

At Klarlund er Nordens største Rolex-forhandler, giver dig en række fordele. Det er her, du finder det største udvalg, de nye modeller, hurtig levering og en stor ekspertise.