Velkommen til
Klarlund Expo 2019

Nordens største udstilling med eksklusive ure og smykker

Klarlund Expo på Børsen i København er Nordens største ur- og smykkebegivenhed. Sidste år var der 2.400 besøgende, og billetterne var udsolgt 1 måned inden åbning. Nu gentager vi succesen.

Klarlund Expo er en mulighed for at opleve og prøve en række af verdens nyeste og mest efterspurgte ure til mænd og kvinder. Det er her, du kan prøve drømmeuret og møde nogle af verdens førende eksperter. Der er også et stort område med smukke diamanter og moderne smykker.

Du kan besøge udstillingen lørdag eller søndag d. 16-17. november. Tidligere år har der været totalt udsolgt alle dage, så bestil billetten med det samme, hvis du vil være sikker. Køb din billet inden 1. november og deltag samtidig i lodtrækningen om lækkert merchandise, fra Rolex, Omega, Hublot, Panerai og Nomos.

En af de ting, vi glæder os særligt til at præsentere, er Rolex, der med en ny og større stand medbringer spændende nyheder fra dette års Basel World..

I år er vi også stolte over,at Klarlund Expo får deltagelse af vores nyeste mærke, nemlig tyske Nomos. Deres allerede ikoniske Bauhaus designs og flotte inhouse værker, er blevet taget særdeles godt imod af vores kunder.

Endvidere, vil der være et stort område med mange vintage-ure, urmager-værksted, diamantsliber og guldsmede. Diageo, verdens største producent af spiritus, er med igen med den populære cocktail bar.

Læs mere om oplevelserne på Expo herunder, hvor der også er links til billetsalg. Vi glæder os til at se dig!

Klarlund Expo afholdes på Børsen i København fra den 16. til 17. november. Køb billet til lørdag eller søndag.

Expo er en mulighed for at opleve de nyeste og mest efterspurgte modeller fra de internationale urmesser.

Blandt de mange mærker, der kan opleves, er Chaumet, Hublot, Nomos, Longines, Omega, Panerai, Rolex, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin.

Expo er en mulighed for at få prøvet mange eksklusive ure og finde dit yndlingsur.

I de stemningsfulde lokaler på Børsen er der stande med ure, smykker, perler, urmagerværksted, smykkeværksted, vintage-ure, salg af ure og smykker, kaffe og cocktails.

Området med Klarlunds urmagerværksted er udvidet, og der er mulighed for, at du selv kan komme bag urmagerbordet og helt tæt på den fine mekanik.

Parisiske Chaumet har skabt smykker til mange europæiske kongehuse, også det danske. Her kan du opleve nogle af mærkets mange eksklusive smykker.

Rolex kommer i år med en ny og større stand. Her kan du se og prøve både de nyeste og de klassiske modeller.

Der er et stort område med vintage-ure, hvor du både kan få en snak med vores egne vintage-eksperter samt andre private samlere med vintage i blodet.

Det vil være muligt at gøre et kup blandt udvalgte smykker og ure, hvor der kan spares 25% - 50%.

I sektionen med smykker kan du også finde fantastiske perlesmykker, store diamanter og vielsesringe. Den danske diamantekspert, Henriette Hornsleth, fortæller om kunsten at slibe en rå diamant.

På Expo kan du gratis nyde kaffe samt cocktails fra verdens største spiritus producent Diageo.

Køb Billetter

Der er kun et begrænset antal billetter til udstillingen og de tidligere år har der været helt udsolgt. Billetpris 100 kr. Køb din billet inden 1. november og deltag i lodtrækningen om lækkert merchandise, fra Rolex, Omega, Hublot, Panerai og Nomos.

Lørdag d. 16. november 2019

Kl. 13.00-15.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 15.00-17.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 19.00-21.30
Exhibition på Børsen er kun
åben for indbudte gæster.

Søndag d. 17. november 2019

Kl. 11.00-13.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 13.00-15.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 15.00-17.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

De største mærker

Vi er stolte af at kunne præsentere en lang række af verdens mest eksklusive ur- og smykkemærker, som kommer til Børsen med deres egne udstillinger fyldt med fantastiske nyheder og klassiske modeller.

Expo er en mulighed for at prøve ure og smykker, du måske kun har set på billeder. Det er en helt særlig fornemmelse at få et lækkert ur på armen. På Expo kan du samtidig få en snak med eksperterne fra mærkerne.

kontakt klarlund